Få en anderledes og oplevelsesrig fødselsdag på Naturhistorisk Museum

Naturhistorisk Museum tilbyder en række spændende og anderledes fødselsdagsaktiviteter, som kan gøre dit barns fødselsdag til noget helt særligt.

Du kan vælge mellem fem fødselsdagspakker med forskellige aktiviteter - læs om aktiviteter og priser herunder.

Ved bestilling af en fødselsdagspakke, kan I samtidig reservere borde til jeres gæster i museets opholdsrum. Det giver mulighed for at festliggøre dagen før eller efter arrangementet.
Desuden får dit barn naturligvis en lille fødselsdagsgave fra museumsbutikken. Man er meget velkommen til selv at medbringe mad og drikke samt fødselsdagskage.

Har I særlige ønsker til fødsesldagsindhold, så skriv til booking@nathist.dk eller ring på tlf. 86 12 97 77 og hør om mulighederne!

Alle arrangementer skal som udgangspunkt være afsluttet inden museet lukker kl. 16.
Reservation af borde uden tilkøb af fødselsdagspakke koster 200 kr. + entré og sker direkte i museets butik på tlf. 89 33 37 33 eller på birgitte@nathist.dk

En underlig fisk? – fiskedissektion
Hvorfor har en fisk gæller? Hvordan bevæger en fisk sig gennem vandet? Hvordan ser en fisks hjerte ud? Prøv at se verden gennem fiskens øjne - og lær om alt det, der gør en fisk til en fisk! I museets laboratorium, under kyndig vejledning, dissekerer du en ørred og finder svar. Grib chancen for at komme helt tæt på fiskens verden. Undersøgelsen foregår i små grupper på 2-3 børn.

Varighed: 1 time

Pris:

  • Hverdage kl. 10-16: 2.500 kr. (inkl. materialer) + entré for de voksne
  • Weekend og helligdage kl. 10-16: 3.500 kr. (inkl. materialer) + entré for de voksne

Deltagerantal: Max. 30 børn

Alder: fra 9 år

 

Slanger, krybdyr og andre gåsehudsdyr!
Invitér kammeraterne med til en ganske særlig oplevelse, hvor I sammen med museets guide kommer tæt på Naturhistorisk Museums levende slanger, krybdyr og fugleedderkopper!  Vi tager nogle af dyrene ud af terrarierne og kigger på dem. Undervejs finder vi ud af, hvordan de forskellige dyr klarer sig i naturen. De modige kan få lov til at røre ved dyrene og måske endda holde en slange.

Varighed: 1 time

Pris:

  • Hverdage kl. 10-16: 1.000 kr.+ entré for de voksne
  • Weekend og helligdage kl. 10-16: 1.500 kr.+ entré for de voksne

Deltagerantal: Max. 24 børn. Gruppen deles i to, som hver får ca. halv time med dyrene.

Alder: fra 6 år.

Design et dyr!
Design et dyr i museets kreative værksted! Med kunstig pels, ægte vinger, næb og fuglefødder, blandet med skumfiduser i alle afskygninger, designer du dit helt eget dyr. Der er masser af muligheder – kun fantasien sætter grænser.

Du kan desværre ikke få ”dyret” med hjem, da materialerne er vanskelige at skaffe. Men du er velkommen til at tage en selfie af dig selv og dit fantasidyr.

Varighed: 1 time

Pris:

  • Hverdage kl. 10-16: 1.200 kr.+ entré for de voksne
  • Weekend og helligdage kl. 10-16: 1.800 kr.+ entré for de voksne

Deltagerantal: Max. 30 børn

Alder: fra 6 år.

Naturens kinderæg - uglegylp!
Tag dine kammerater med på en ekspedition i uglegylpets verden. Med pincet, lup og fingersnilde findes knoglerester og andet godt i gylpet. Sammen med guiden prøver du at finde ud af, hvilke dyr uglen har spist. Undervejs lærer du meget mere om, hvad et gylp er, hvordan det bliver til og hvorfor nogle fugle gylper mere end andre. Til sidst sætter du knoglerne pænt op i en æske, som du selvfølgelig får med hjem.

Varighed: 1 time

Pris:                      .

  • Hverdage kl. 10-16: 2.500 kr. + entré for de voksne
  • Weekend og helligdage kl. 10-16: 3.500 kr.+ entré for de voksne. Prisen er incl. materialer

Deltagerantal: Max. 30 børn

Alder: fra 9 år.

Ulvetimen

Ulvetimen er dramatiske og levende fortællinger om Danmarks nye rovdyr - i børnehøjde!
I ulvetimen kommer dine sanser i brug og du nærmest føler dig trukket ind i historien om ulven og mennesket, om had og respekt. Med billeder, videoklip, ulvekranier, tænder og ulvelort åbner museets formidlere for ulvenes verden og færden, og ser bl.a. på ulvens fysiologi, anatomi samt forskelle og ligheder mellem mennesker, hunde og ulve.

Varighed: 1 time

Pris:

  • Hverdage kl. 10-16: 1.800 kr.+ entré for de voksne
  • Weekend og helligdage kl. 10-16: 2.400 kr.+ entré for de voksne

Deltagerantal: Max. 30 børn

Alder: fra 6 år.

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk