SNAK

Hvad er et godt venskab?
Hvad betyder det for bæredygtighed?

Det bæredygtige fællesskab er en flyvsk størrelse, men ikke desto mindre bør vi sammen kunne skabe en fælles forståelse af, hvad det kan betyde for os i lokalt område.

I oktober 2015 holdt Frederik Svinth et oplæg om det at skabe rum for nærvær, herunder om venskab og Peter Plys, relationer og kaospiloter, The hero's journey og mikromakker, som skabte en samtale om social bæredygtighed. Aftenen resulterede i en arbejdsgruppe, der med ønsket om at skabe et bæredygtigt fælleskab i Mejlgade afholdt julekalender i Mejlgade i december 2015.

Frederik Svinth har igennem 3 år arbejdet med at sætte gang i gode snakke. Med kortspillet SNAK og anti-ensomhedskampagnen #VENSKABER har Frederik udviklet ikke blot koncepter, men også måde at skabe et udviklende rum for fælleskab. Det nye SNAK spil er lige udkommet og den perfekte madel- eller julegave. 

Projektet GO’ Mejlgade ønsker at skabe en lokal bæredygtig omstilling som bygger på fællesskab, mangfoldighed og lokale ressourcer.

 

Læs mere her

 

 

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk