Vi ses i februar - i GO' Mejlgade

Nørrestenbro Beboerforening

Har du lyst til at møde folk i nærområdet og lave noget sammen i og for kvarteret? Vi udvikler Mødesteder, Aktiviteter, Det grønne og bygger i kvarteret og glæder os til at se dig.

Mød dine naboer her

Morgenyoga

Hver 1. onsdag i måneden afholder Kvindemuseet og GO' Mejlgade morgenyoga i den gamle byrådssal. Kl.8-9 kan du få et pusterum fra dagligdagens stress, og komme i kontakt med dit indre og din krop. Du skal bare møde op i god tid og give 30 kr.

Læs mere her

Rent Kvarter Nørrestenbro

Dine naboer er klar til at gøre Nørre Stenbro til byens reneste kvarter. Vi finder på sjove ideer, for det skal være hyggeligt. Vi mødes den første onsdag i måneden kl.17 under træet på Arkitektskolens p-plads. Kom og vær med!

Gør kvarteret renere her

Det Fælles Bedste Østjylland

Vi har holdt en fantastisk weekend om lokal bæredygtighed, mødt en masse dejlige mennesker og holdt fremtidsværksted for at skabe mere omstilling i Østjylland. Du kan være med i en arbejdsgruppe om Lokale Fællesskaber, Bevidsthed, Bæredygtig Økonomi, Klima-makker mm.

Læs mere om initiativerne her

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk