Dine børn

Dyrt legetøj og pebrede biografture? Skal I prøve at skære lidt ned på forbruget og ressourcerne, er der masser af gratis oplevelser for både små og større.

Eller hvad med at opleve noget helt gratis og fascinerende? En naturtur kan være en skattejagt i sig selv, og du kan f.eks. tage gratis på sporet af Nationalpark Mols Bjerge, hvor I kan låne udstyr og materiale til en lidt anderledes gåtur.

Hos Naturstyrelsen kan I også finde masser af inspiration til gratis ture i det grønne. Og har I selv have eller en altan med plads til lidt planter, kan dine børn få sit eget blomsterbed, der styrker sanserne og tålmodighed. Her kan der måske dyrkes jordbær, som vokser hurtigt og ovenikøbet kan spises. Bliv også inspireret til at opleve den nære natur med Krible Krable! Det er legende læring, hvor børn og deres voksne måske finder ud af, at det er noget værd at drage omsorg for selv det mindste liv. 

 

 

 

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk