Hvad kan du gøre?

Du er måske en dråbe... men mange bække små bliver til et helt hav! Du som bevidst forbruger har en stor indflydelse på at få forandringen til at ske nedefra. 

Det kan føles svært at gøre en forskel i et større system, som måske i sidste ende er styret af få magtfulde folk, der går op i at tjene penge. Du stemmer hver dag med dit dankort, så du har mulighed for at lægge dine penge der, hvor du kan gøre en forskel. Når efterspørgslen ændrer sig, må udbudet tilpasse sig. Generelt handler det om at forbruge bedre og tænke sig om som forbruger. 

At leve et liv uden at sætte det mindste fodaftryk på klimaet er f.eks. det, No Impact Project handler om. Men missionen kan ikke lade sig gøre - vi forbruger allesammen bare ved at være til stede på kloden. Så hvordan kan vi som mennesker gøre noget ved vores CO2-aftryk? Hvad forbruger vi, og hvordan kan vi tænke i alternativer?

Hvis du tænker, at ting burde kunne gøres anderledes og du føler, at ideer og virketrang spirer frem hos dig, men du savner nogen at være fælles om det med - så kan du starte med at blive inspireret her! 

 

10 ting du kan gøre

Læs mere

Din mad

Læs mere

Dine børn

Læs mere

Dit tøj

Læs mere

Din bolig

Læs mere

Dit affald

Læs mere her

Din transport

Læs mere

Dine rejser

Læs mere

Dine naboer

Læs mere her

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk