Ledige stillinger på Naturhistorisk Museum

Hold øje med denne side, hvis du er interesseret i at arbejde for museet. Ledige stillinger bliver slået op på denne side.

 

To ledige stillinger til kommunikationsafdelingen (løntilskud) - se stillingsopslag her - Ansøgningsfrist: 27. februar 2017 kl. 12

 

Vil du være frivillig i vores samlingsafdeling? Ingen ansøgningsfrist

 

Uopfordrede ansøgninger, praktikker og interesse for at blive frivillig kan sendes til nm@nathist.dk.

Hvis du er studerende og leder efter praktik, modtager vi også gerne uopfordrede ansøgninger. Angiv i din ansøgning og i e-mailens emnefelt, hvilken afdeling du er interesseret i. Det er muligt at komme i praktik i følgende afdelinger:

  • Formidlingsafdelingen, der beskæftiger sig med udstillinger, skoletjeneste, arrangementer og events
  • Projektafdelingen, der bl.a. består af projekterne Go' Mejlgade (støttet af Velux-fonden), Rethink Urban Habitats (støttet af Europæisk Kulturby Aarhus 2017), fotokonkurrencen HabitatAarhus, Smag på Aarhus samt #jegkiggerpåfugle, der alle er støttet af Nordea-fonden.
  • Pr- og kommunikationsafdelingen, der har ansvar for presse, hjemmeside, tryksager, markedsføring mm. Bemærk, at det dog ikke er muligt at komme i lære som mediegrafiker på museet. 

 

 

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk