Jakob Flyvbjerg Christensen

Jakob Flyvbjerg Christensen er Havnedirektør for Aarhus Havn og siden foråret 2015 bestyrelsesmedlem ved Naturhistorisk Museum, Aarhus.

Jakob er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i Aarhus, med overbygninger (HD2) i Logistik og Supply Chain Management fra Handelshøjskolen i København.

Jakob tiltrådte i stillingen som havnedirektør i Aarhus den 1. januar 2014, og har i de foregående 17 år arbejdet for A. P. Møller gruppen i en række positioner og arbejdsområder i forskellige lande. Jakob har således arbejdet med transport, shipping, spedition, jernbane drift samt strategisk ledelse i både Italien, Danmark, Norge og Sverige. I en årrække har han ligeledes arbejdet med udvikling af havneinfrastruktur og containerterminaler i A. P. Møllers havnedivision, og dette førte blandt andet til stillingen som adm. direktør for Maersk’ containerterminal i Aarhus i perioden 2007-2011, samt tre år på havnedivisionens hovedkvarter i Haag, Holland. Jakob har arbejdet 11 år i udlandet i hhv. Italien, Holland, Sverige og Norge.

Jakob deltager desuden som bestyrelsesmedlem i brancheorganisationen Danske Havne’s bestyrelse, samt i bestyrelsen for Baltic Ports Organisation (BPO) og Fonden Jakob (til bevarelse af slæbebåden Jakob).

Jakob er født i Randers i 1972 og er gift med Charlotte. Sammen har de to piger.
 

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk