Velkommen til nyt fra GO' Mejlgade

GO’ Mejlgade startede det nye år med at skabe hjerterum og medfølelse til morgenyoga på Kvindemuseet, hvor energien løftede sig på smukkeste vis i vores fællesskab.

Vores julekalender i Mejlgade blev til en nytårskalender, for en grå og kold januar bliver varmere og lysere med nabomøder, genbrugsgaver og samtaler om lokal identitet, drømme, fællesskab og bæredygtighed.

Søndag den 31. januar var vi på gadevandring - Hej nabo, kend din gade. Nye ansigter med andre vinkler gør kvarteret mere farverig og personlig. Vi sluttede med kaffe og kage på Café Cope og en snak om projekt og fællesskab.

Hvad sker der lige nu i GO' Mejlgade? Vi går i tænkeboksen – mange ideer og hvor skal vi hen? Så glæd jer – vi skal på tur og holde nabomøder i Mejlgade!

Hvis du har input eller ønsker at deltage, så kontakt projektleder Anna Bonnichsen på ab@nathist.dk. Vi glæder os til foråret og til at se Jer i Mejlgade!

Læs mere om projektet
Morgenyoga

Morgenyoga onsdag den 3. februar måtte desværre aflyses grundet sygdom, men onsdag den 2. marts er vi klar igen på Kvindemuseet!

Kom til yoga her
Et deleskab

Har du ting du vil dele med din opgang, baggård eller boligforening? En simpel måde at få deleøkonomi og social bæredygtighed ind i din hverdag.

Et nabo-skab - en god idé
Nabomøder

Sammen med dine naboer er det sjovere og lettere at udvikle gode ideer for kvarteret. Vær med den 24. februar kl.19.

Mød dine naboer
Skab liv i baggården

Kunne det ikke være dejligt at få friske æg om morgenen? Og samtidigt skabe lidt liv i baggården og et par nye venner til børnene?

Få høns her
Hvad kan dit regnvand?

Bor du nord for Nørreport og er interesseret i at bruge dit regnvand i husholdningen eller haven? Så kontakt Anna på ab@nathist.dk eller Jonatan hos Mejlgade Lab.

Brug dit regnvand

Hvis du er interesseret i at blive en del af GO' Mejlgade-projektet, vil høre mere eller har spørgsmål, så kontakt os via nedenstående links eller projektleder Anna Bonnichsen på ab@nathist.dk.

Mød os her og del med hinanden: