Naturvejled dig selv

Få mere ud af gåturen med materialerne i "På sporet af Nationalpark Mols Bjerge"

Nogle gange gider man bare ikke at ”gå en tur”, der skal ligesom ske noget mere. Hvis du og din familie har det på den måde, er I velkomne til at bruge Molslaboratoriets ”På sporet af Nationalparken” materialer.

Molslaboratoriets er én af fire stationer, fordelt rundt omkring i Nationalparken. Her finder man udstyr og vejledninger til at gøre turen mere interessant. Materialerne er udviklet i samarbejde med Nationalparken og Friluftsrådet.

Vi har udstyret til at finde, fange og undersøge den fantastiske natur som findes i Nationalparken. I finder materialerne på bagsiden af Molslaboratoriet - i det lokale vi kalder "Pejsestuen", der er skilte der viser vejen. Pejsestuen står åbent alle dage.

Alle er velkomne, bare man rydder op efter sig, og er sød ved andre. Der kan undtagelsesvist være optaget af Molslaboratoriets egne arrantementer.

Bemærk at Pejsestuen er tænkt som et formidlingsrum for besøgende på vore arealer - ikke som møderum eller samlingsrum. Er I en større gruppe der planlægger et besøg, vil vi gerne vide det på forhånd. Kontakt: marianne@molslab.dk

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk