En af museets naturformidlere

Bynaturen lever!

Normalt tænker man på byen og naturen, som to nærmest modsatte ting. Der er byen, hvor vi mennesker bo, og så er der natur uden om, der hvor alle dyrene bor. Og flot natur skal man ofte køre langt væk for at opleve.

Men sådan er det faktisk slet ikke! Vi har masser af spændende natur helt inde midt i byerne. Og nogle af de sejeste arter, som lever i Danmark, findes faktisk kun i byerne. Byerne indeholder en meget rig biologisk mangfoldighed – altså en stor biodiversitet. Og det er alt sammen lige uden for din egen hoveddør, i gåafstand!

I dette foredrag fortælles der om den danske bynatur, dens beboere og besøgende. For hvorfor er byerne og bynaturen så unikke i Danmark, og hvorfor bliver der fundet så mange sjældne insekter midt inde i de danske byer? Desuden fortælles der om de muligheder, vi har for at skabe mere natur i byen og hjemme hos os selv, så vi i fremtiden kan nyde endnu mere bynatur.

 

For nærmere information kontakt os på tlf. 89 333 374 eller 86 129 777.

Se priser på foredrag.

 

 

 

 

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk