Morten DD Hansen

Glade naturhistorier


Der findes folk, der tror, at naturhistorie er kedeligt – eller at naturvidenskaben mangler magi. De folk har brug for en opsang! 

Det får de med dette foredrag, der drøner lige ud i den natur, som er så fantastisk og magisk, at man ikke kan forestille sig det.

Tænk, at det hele begyndte for mere end 13 milliarder år siden med et brag af den anden verden. Et brag, der med ét skabte alt stof i hele Universet! Efter godt 8 milliarder år trak noget stof i et hjørne af vores galakse sig sammen, en sol blev tændt, planeter blev dannet, og det piskede ned med kometer i massevis – kometer, som medbragte millioner af kubikkilometer vand. For 4 milliarder år siden opstod der et eller andet sted på lavt vand et molekyle, som kunne genskabe sig selv. Måske piskede der lige en komet ned og ødelagde det hele, men en stille dag i april fik processen frit spil, og vi nedstammer alle i lige, ubrudt linje fra dette første liv på Jorden.

Smukke sommerfugle, grimme planter, dødelige vira, livet i dybhavet og farvestrålende paddehatte. 

Det er alt sammen ganske ufatteligt, og ufattelighederne vil stå i kø i dette foredrag.

 

For nærmere information kontakt os på tlf. 89 333 374 eller 86 129 777.

Se priser på foredrag.

 

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk