Foredrag med Henrik Sell

Overlev i naturen... af naturen

Hvor lang tid tror du, at du ville overleve, hvis du blev sat ud på en middelstor øde ø, fx midt i Kattegat, og skulle overleve af de dyr og planter, der lever her? Eller hvordan ville du klare dig midt i Rold Skov i månedsvis uden at få hjælp og mad udefra?

Mange ville sikkert hurtigt gå kolde, men det er ikke så svært, som det lyder. Vi har bare glemt, hvordan man gør.

Læs mere

Bag facaden på Naturhistorisk Museum

Mange forbinder museer med deres udstillinger og ikke uden grund – det er jo det, publikum ser. Men bag museers udstillinger, i kældre og på lofter, er der gemt tusinder eller millioner af genstande.

Henrik Sell fortæller i foredraget om, hvorfor det er så vigtigt for museet at de store samlinger, hvad de bruges til, og hvordan de bliver bevaret for eftertiden.

Læs mere

Praktiske informationer og priser

Fortællerholdet fra Naturhistorisk Museum er et team af fagligt stærke og rutinerede foredragsholdere, der står klar til dele deres begejstring og store viden om naturen.

Foredragene er levende fortællinger, der varer ca. 2 timer inkl. 15 minutters pause og afsluttende debat.

Alt teknisk udstyr medbringes. Flere af foredragene kræver mørklægning af lokalet samt adgang til 220 V stik.

Læs mere

Om Henrik Sell

Vicedirektør og formidlingschef Henrik Sell forsker i småfugleøkologi og er desuden kendt fra radio og TV, hvor han ofte besvarer spørgsmål om aktuelle naturemner.

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk