Guidede ture på museet og i naturen

På Naturhistorisk Museum er det muligt at bestille guidede ture i museets udstillinger og naturvejledning. Vi tilbyder bl.a. naturture og naturvejledning på museets kursuscenter, Molslaboratoriet i Nationalpark Mols Bjerge, som ligger ca. 40 minutters kørsel fra Aarhus.

Naturhistorisk Museum har i samarbejde med Aarhus Kommune udviklet projektet Solstråler over Aarhus -  en række ruter i naturen omkring Aarhus, hvor skilte fortæller om den natur, man kan opleve.

Det er også muligt at leje museets auditorium eller udstillinger til receptioner, konferencer, kurser og seminarer. Ønsker man fine mødefaciliteter og mulighed for overnatning i noget af Danmarks smukkeste natur, er Molslaboratoriets kursusfaciliteter et godt bud.

OBS: Skoleklasser og undervisningsinstitutioner henvises til museets skoletjeneste.