Udsnit af udstillingen Den Globale Baghave

Den Globale Baghave

- en udstilling om biologisk mangfoldighed


Museets nyeste, store udstilling handler om det ufattelige mylder af liv, der findes på Jorden. Mest om det liv vi kender, men også om alt det, vi ikke kender endnu samt om arter, vi aldrig lærer at kende, fordi de vil være uddøde, før vi når at opdage dem!

Udstillingens titel, Den Globale Baghave, vidner om, at mange af udstillingens historier har både en global og en dansk baghave-vinkel. Derfor er vi er glade for, at et centralt element i udstillingen er en global kaskelot, strandet på Jyllands østkyst ved Sæby – i vores egen baghave. Biologisk mangfoldighed der rummer elementer fra hele klodens imponerende natur.

De fleste elementer i udstillingen er originale, autentiske genstande fra naturen. De er indsamlet, konserveret og opbevaret gennem mange år. Døde, ja – men den ægte vare, som der samlet set er investeret et astronomisk antal arbejdstimer i. Nu kan de igen kan fremstå "levende" og på hver sin måde og fortælle dig om verdens ufattelige mangfoldighed!

Udstillingen er krydret med interaktive skærme, kameraer og lyde.

Tag en tur i Den Globale Baghave

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk