Hvepseedderkoppen er et af de spændende dyr, vi kan falde over på løbeturen!

Fra Mollerup til Lisbjerg Skov

- En anderledes tur i løbesko!

Beskrivelse: En tur på op til ca. 14 km alt efter deltagernes form og lyst. Vi følger stisystemet i de to skove på hver side af Egådalen, der bindes sammen af den gamle kirkesti fra Mollerup til Lisbjerg.

Naturen byder på alt, hvad hjertet begærer af dyr og planter, der er knyttet til både ny og gammel skov, åbne græssletter, landbrugslandet, vandløb og søer. Vi gør en række små stop på turen og sætter fokus på aktuelt fra naturens verden! Undervejs berører vi også Egådalens landskabshistorie - både kultur og naturmæssigt.

Mødested: A: Lisbjerg by, fx ved Lisbjerg Kirke, B: P-pladsen ved Skejbyvej 36 (overfor Aldi)
Målgruppe: Voksne og større børn
Antal deltagere: Max. 25 personer
Varighed: 3 timer
Årstid: Hele året, men bedst fra april til oktober
Guide: Naturvejleder Lars Bøgh

Andet praktisk: Løbesko og påklædning efter vejret

Pris*: 3.750 kr (hverdage kl 8-17), 5.000 kr. (aften, weekend og helligdag)
* Prisen tillægges moms, hvis turen bookes af en undervisnings-/uddannelsesinstitution.