Egå Engsø - et fugleparadis. Her sorthalset lappedykker

Fuglebuffet og havørne-sus ved Egå Engsø

Beskrivelse: På denne rundtur ser og hører vi året igennem en mængde spændende fugle, og mange steder kommer vi særdeles tæt på de normalt ellers så sky arter. Året igennem ses masser af ænder og vadefugle, ligesom vandrefalken – verdens hurtigste fugl – ofte kigger forbi. På det seneste er Egå Engsø blevet fast tilholdssted for et par af Europas mægtigste rovfugle, havørnen. Sjældent er havøren set jage og boltre sig så tæt på et særdeles forstyrret område!

Turens længde er ca. 5 km, og man går på befæstede stier i roligt tempo, så alle kan være med.

Mødested: Parkeringspladsen ved DCH, Viengevej 7, 8240 Risskov.
Målgruppe: Primært voksne og store børn
Antal deltagere: Max. 25 personer
Varighed: 3 timer
Årstid: Hele året
Guide: Naturvejleder Morten D.D. Hansen

Andet praktisk: Medbring kikkert

Pris: 3.750 kr. på hverdage (kl. 8-17), 5.000 kr. (aften, weekend og helligdag)
* Prisen tillægges moms, hvis turen bookes af en undervisnings-/uddannelsesinstitution.