Morten DD Hansen

En naturnørds bekendelser


Selv om det altid er naturen, det handler om, byder tilværelsen som kratlusker i sandhed på sære tildragelser. Og når man har været kratlusker sammen med andre skøre kratluskere i mere end 20 år, er der efterhånden kommet mange historier på bagtapetet.

I dette stand up-show får man virkelig rørt lattermusklerne, når man hører om insektsugere i jysk-engelsk oversættelse, om en flugt gennem skovbunden i splitternøgen tilstand, skovflåter på steder, hvor solen aldrig skinner, tv-fraklip fra Amalienborg Slotsplads, utilbørlige mængder af finsprit (der var engang…), blå gummihandsker og andre forfærdende omstændigheder. Alle har de dog det til fælles, at de er enestående god reklame for livet som biolog.

Der er nemlig det ved det, at naturen aldrig kan planlægges i detaljer, og derfor bliver man gang på gang overrasket og – i næsten bogstaveligste forstand – taget med bukserne nede.


 

 

Gratis i det grønne

Kom med på gratis guidede naturture - i Aarhus, i Mols Bjerge og i din baghave.

Se mere i kalenderen

Naturhistorisk Museum · Wilhelm Meyers Allé 210, Universitetsparken, 8000 Arhus C · Tlf 86129777 · nm@nathist.dk · www.nathist.dk